ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ «ΙΜΑΤΙΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΘΕΣΠΙΩΝ

 

Τον αγιασμό των εγκαινίων του νέου χώρου του καταστήματοςδιανομής ρουχισμού του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της ΙεράςΑρχιεπισκοπής Αθηνών «Ιμάτιο», τέλεσε σήμερα το πρωί οΘεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεσπιών κ. Συμεών, Πρωτοσύγκελλος τηςΙεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Το κατάστημα μεταφέρθηκε και λειτουργεί πλέον στο νέο χώρο, στηνοδό Βορείου Ηπείρου 128 στα Σεπόλια, κοντά στο σταθμό του μετρό«Αττική».Ο Θεοφιλέστατος μετέφερε τις ευχές του ΜακαριωτάτουΑρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, καιαναφέρθηκε στη σημασία της συγκεκριμένης δομής για τηνεξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας. Τόνισε τη σημασία που έχει οτρόπος που λειτουργεί η δομή, με υπευθυνότητα και σεβασμό στουςεξυπηρετουμένους.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Γενικός Διευθυντής του ΓενικούΦιλοπτώχου Ταμείου, πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Χαβάτζας, ΗΑντιδήμαρχος Αθηνών και μέλος του Δ.Σ. του Γ.Φ.Τ. κα ΕύαΚοντοσταθάκου, ο αρχιμανδρίτης Αγγελος Ανθόπουλος, μέλος του Δ.Σ. ,ιερείς από ενορίες της Αρχιεπισκοπής, το προσωπικό του Γ.Φ.Τ.,συνεργάτες και εθελοντές του φιλανθρωπικού έργου των ενοριών.Στα τέσσερα χρόνια της λειτουργίας του στο παλαιό κατάστημα, τοΙμάτιο εξυπηρέτησε περίπου 9.000 συνανθρώπους μας, παρέχονταςρούχα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα κλπ.Για την εξυπηρέτηση τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει την πρώτη φοράνα προσέρχονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Γενικού ΦιλοπτώχουΤαμείου (Π. Μπενιζέλου 4 Αθήνα, πλησίον του Μητροπολιτικού Ναού,τηλ. 2130174100) από τις 9 έως τη 1 το μεσημέρι, με τα δικαιολογητικάγια την έκδοση κάρτας δικαιούχου, ώστε στη συνέχεια να πηγαίνουνστο κατάστημα.

Οσοι επιθυμούν να προσφέρουν ρούχα (σε καλή κατάσταση) μπορούννα συνεννοούνται με τον υπεύθυνο στο τηλ. 2105240070